bfyc-zoldszalag_terkep_vegleges-2024

Idén megújul a Zöldszalag Regatta

Újdonságokkal készül a 2024-es Zöldszalag Regatta!

A Balatonon immáron 13. alkalommal kerül a megrendezésre az elektromos hajók versenye a Zöldszalag Regatta. A tájékozódási verseny hétvégéje a Balaton keleti medencéjében a Balatonkenese–Siófok-Tihany-Balatonfüred által határolt vízterületen 2024. július 25-28. között kerül megrendezésre.

Ez az egyedülálló esemény, a nyár fénypontja az elektromos hajózás szerelmesei számára, amely izgalmas változásokkal készül az idei évre.

Az 2024-es rendezvényre a szervezők új versenyformátumok jelentkeznek. A hajósoknak idén, most először lesz lehetőségük keleti és a nyugati futamon részt venni. A keleti futam Balatonkenesei, míg a nyugati futam Balatonfüredi rajttal külön-külön is teljesíthető és értékelésre kerül a versenyen.

Az igazi kalandorok az „abszolút verseny” teljesítésével vállalhatják a legnagyobb kihívást, amely során mindkét pályán összefüggően navigálva, teljesen megkerülik a Balaton keleti medencéjét. ​​Az abszolút táv teljesítésére Balatonkenesei, illetve Balatonfüredi rajttal és befutóval is lehetőséget nyújt a verseny rendezőség.

Ezek a változások várhatóan a kihívás és az izgalom új szintjére emelik a versenyt, sokszínűbb részvételre ösztönözve és bemutatva az elektromos hajók sokoldalúságát.

Az idén bemutatott másik újítás az előzetes online nevezés. Ez az új funkció lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy előzetesen regisztráljanak az eseményre, leegyszerűsítve a nevezési folyamatot, és gördülékenyebb élményt biztosítva minden érintett számára.

A verseny hétvégéjén több esti program is várja az érdeklődőket a Balatonfői Yacht Clubban, amely idén is a rendezvény központi helyszíne. Weisz Viktor pénteki zenés produkciója mellett az eredményhirdetés estéjén szombaton, a gála vacsorát követően Rakonczai Imre ad koncertet. Az este további részében a táncolni és szórakozni vágyók sem maradnak program nélkül.

A Zöldszalag Regatta a versenyszellem mellett a közösségi érzést is hivatott elősegíteni a résztvevő hajósok között. Ez nem csak egy verseny; ez a környezettudatosság, a hajózás és a Balaton iránti közös szenvedély ünnepe.

ÁRKALKULÁCIÓ & FOGLALÁS

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

ESEMÉNYNAPTÁR

Tekintse meg aktuális eseményeinket!