balatonfoi-kikoto-panzio-bfyc

A yacht club

FEDEZZE FEL A BALATON KAPUJÁT!

A kenesei Balatonfői Yacht Club az M7-es autópályán Budapesthez a legközelebbi kikötő, a Balaton jelképes kapuja a keleti parton. Családias és egyedi hangulatával, színvonalas szolgáltatásaival és remek panorámájával a BFYC a Balaton egyik legkülönlegesebb négyévszakos kikötője.

A 2021/22-ben végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően majdnem 200 hajóhellyel rendelkezünk, és a vitorlások mellett az elektromos hajósokat is szívesen látjuk kikötőnkben, kifejezetten az ő igényeinek megfelelő infrastruktúrával, a legkorszerűbb nagykapacitású töltőkkel is rendelkezünk. Strandunk és a hazai kikötők között egyedülállónak mondható plázsunk kiváló helyszínt kínál a családi kikapcsolódáshoz, exkluzív környezetünk és éttermünk pedig üzleti találkozók számára is ideális környezetet biztosít. 

STRAND ÉS PLÁZS

A kikötő 2022-ben befejezett bővítése során megújult a sekélyvizű, kifejezetten gyerekbarát, három irányból is kiváló védelemmel rendelkező strandunk. Az árnyékos és füves strandon közvetlenül a vízparton pihenhetünk, élvezve a fantasztikus panoráma látványát. Az új kikötőkaréj mentén pedig a Balatonon egészen különlegesnek számító, mediterrán tengerparti hangulatú plázst építettünk ki bérelhető napágyakkal és napernyőkkel, parti kiszolgálással.

VIZI SZABADIDŐTÉR

A kikötő bővítése során új elemmel bővült a szolgáltatásaink köre: az új medencében helyet kapott egy tekintélyes méretű multifunkciós stég, amely a szezonban változatos büfékínálattal és esetenként igényes műsorokkal, koncertekkel teszi még hangulatosabbá a kikötői életet. 

VÍZPARTI ÉTTEREM

Változatos étlappal, exkluzív környezettel ugyanakkor családias hangulattal várja vendégeit a BFYC étterme, a Kantin Terasz. A kikötő torkolatában álló, 2022-ben felújított étterem méretes és árnyékos teraszáról remek kilátás nyílik a vízre. 

Tradíció és korszerűség, modern alapanyagok, egészséges ételek jellemzik éttermünket, a tematikus gasztronómiai hétvégéink pedig varázslatos meglepetéseket tartogatnak. A Kantin Terasz a Balaton hajósainak fő találkahelye, mert itt mindig történik valami különleges.

ÁRKALKULÁCIÓ & FOGLALÁS

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

ESEMÉNYNAPTÁR

Tekintse meg aktuális eseményeinket!